Vyhledávání na této stránce není aktivní.

Cyklus akreditovaných kurzů z oblasti správního práva

Na podzim jsme pro vás připravili ucelený cyklus kurzů z oblasti správního práva - správní řízení, správní trestání a správní rozhodnutí. Všechny tyto kurzy jsou akreditované Ministerstvem vnitra.

Vzhledem k zásadním změnám v oblasti správního trestání, které začaly platit od 1. července 2017, jsme jako první zařadili kurz Správní trestání, který se zaměří na problematiku řízení o přestupcích, druhy sankcí a pravidla pro jejich ukládání. 

Zásady správního řízení a jejich význam při vedení správního řízení,  jaké jsou požadavky na zákonnost a správnost rozhodnutí, jaké jsou nejčastější vady správního rozhodnutí, jak se těmto vadám vyvarovat a jak je případně napravit - nejen o tomto bude kurz Správní řízení.

Cyklus zakončí kurz Správní rozhodnutí - to obsahuje řadu náležitostí, přičemž právní úprava je při jejich formulování poměrně stručná. Proto je nutné se řídit především judikaturou správní soudů. Přehledný a praktický návod, jak by správní rozhodnutí mělo vypadat a jaké náležitosti musí mít, vám poskytne závěrečný kurz.

Kompletní nabídku akreditovaných kurzů naleznete ZDE.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.